zondag 15 augustus 2010

Vilt

Wat is vilt toch een heerlijk materiaal! Ik heb daar al talloze creatieve werkjes van gemaakt. Zo lekker snel te verwerken en ik hou erg van de uitstraling van het materiaal. Mijn idee voor dit berichtje kwam door de blog van Vlijtig.

Ik beschouwde mezelf nooit als creatief. Tot ik zwanger werd. Mijn creatieve kant werd tegelijk geboren met mijn kindjes. En groeit nu nog altijd mee.

Mijn eerste 'handmade things' waren voor mijn kindjes. Ik wilde vooral een mooie commode. De twee die ik had waren groot genoeg voor de baby, maar te klein om er ook spullen op te zetten. Maar wat geeft dat? Daar is een oplossing voor: wandzakken. Van vilt. Ik vond het leuk om te doen en was trots op het resultaat. De kinderen vonden het leuk om naar te kijken en aan te friemelen. Iedereen blij toch?5 opmerkingen:

 1. Ach wat leuk en fleurig maar vooral ook heel handig. Mooi gemaakt hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi en handig.
  Staat leuk met die fleurige kleuren.
  Groetjes Hetty.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. goed gevonden. En met de felle kleurtjes gelijk ook baby-animatie, tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat leuk gevonden en ook supermooi gemaakt. Een geweldig idee dat ik zeker ga uitproberen mocht er hier nog een kindje komen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je er bent! Ik ben heel nieuwsgierig naar wat je ervan vindt. Laat je een berichtje achter? Ik waardeer het zeker.