donderdag 19 augustus 2010

Op-en-top-meisjes-lampje

Mijn dochter houdt van meisjesdingen. Het is haar niet gauw zoet en schattig genoeg. Nog wat glitters en glimmers erbij en je zit helemaal goed. Voor bij haar prachtig bewerkte antieke bed heb ik dit bedlampje gemaakt.

Zelf ben ik ook best een beetje trots op de muur. Hij is een klein beetje zichtbaar op de foto's. Het begon als een hersenspinsel. Geen idee hoe het uit zou pakken. Maar het resultaat mag er wezen. Kanten gordijnen tegen een grijze muur. Nog nooit zo'n goedkoop 'behangetje' gehad! En mijn dochter vindt het prachtig. En ik ook. Ik hou van 'kantjes'.


6 opmerkingen:

 1. Wat mooi!!! Zo aan de achtergrond te zien heeft ze een heel romantische kamer.Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat kanten gordijn! Heb je dat met lijm bevestigd? En dat lampenkapje is ook schattig! Genieten op zo'n mooi kamertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ineke,
  Ik heb het gewoon op de geverfde muur geplakt met sterke behanglijm. Dat was nog best een klus. Eerst de muur insmeren. Dan het grodijn er tegenaan en vervolgens nog een keer lijm en dan mn dikke klodders op de stukken die wat loslaten. Maar goed, daarna stond ik trots te glimmen. En het'behang' zit stevig vast.
  Groetjes, Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ineke,

  waar heb je die lamp gekocht? Ik zoek me een ongeluk naar eenzelfde wandlamp om er zelf ook een mooi kapje bij te maken, maar kan het nergens vinden....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Volgens mij heb ik het lampje een poosje terug bij Praxis gekocht. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je er bent! Ik ben heel nieuwsgierig naar wat je ervan vindt. Laat je een berichtje achter? Ik waardeer het zeker.