woensdag 13 oktober 2010

Stoere dekbedhoes


Nee, er slapen hier geen kinderen buiten vannacht. Ik heb mijn lockmachine ingewijd vorige week. Met deze stoere dekbedhoes. Eindelijk kan de hoogslaper van mijn ventje worden opgemaakt met het beddengoed dat het verdient. In de stoere stijl van de hoogslaper en kleurend bij de rest van de kamer. Naast het sobere grijs en wit is er één uitgesproken wand in de kamer: een witte basis met gele bollen met een dun oranje randje.

Wat ging het naaien flitsend snel! Nou is een dekbedhoes natuurlijk niet veel meer dan rechtuit stikken. Maar toch. Het is wel heel erg handig als de randjes meteen zijn afgewerkt en netjes gesneden zijn.

De hoes krijgt nog een gele applicatie. Maar we zijn er nog niet helemaal over uit. Een stierenkop of een hert. Of toch een olifant? Maar ach, dat kan later nog. Voor nu slaapt mijn mannetje hier heerlijk onder.

Ik wilde graag mooi foto's maken. Het hoekje van het bed is zo dicht onder het plafond wat donker. Dus ik moest fotograferen met flitser. Dat doet geen goed voor de kleuren. Vandaar ook een paar foto's buiten.


6 opmerkingen:

Wat leuk dat je er bent! Ik ben heel nieuwsgierig naar wat je ervan vindt. Laat je een berichtje achter? Ik waardeer het zeker.