vrijdag 16 september 2011

Hoes voor Ikea stoeltje


In bijna ieder huis met kinderen is wel een zo'n klein houten stoeltje te vinden. Van Ikea. Gewoon in standaard wit. Niets mis mee. Ik hou van wit. Maar kinderen meestal niet. Die vinden wit saai.

Voor de 3 meiden van mijn zusje maakte ik al eerder hoesjes voor om de rugleuning van hun stoeltjes. En toen Rosalie op visite kwam bij hen, kreeg zij inspiratie. Ze haakte zelf een prachtige hoes. Die was voor stoel nr 1. En ik kreeg de eer om een hoes te maken voor nr 2.

Ik ben benieuwd wat ze ervan vindt. Ze gaf wat aanwijzingen over de gewenste kleuren, maar verder mocht ik het zelf bedenken. En dit is het resultaat. Een grijze stof is van vlas. Voor een wat ruiger uiterlijk. Met stoere sterren. En de binnenzijde is wit gevoerd. Als het nodig is kan hij ook binnenstebuiten gebruikt worden.


6 opmerkingen:

  1. Hoi Marjolein,
    Ik scrol naar beneden en verwachtte de gehaakte hoes te zien, maar nee.... Ach maar deze is ook erg mooi hoor. Mooie kleur vind ik dat, grijs linnen..? En dat geruite sterretje past er heel leuk bij. Wat ben jij toch creatief.
    Ik wens je een heel leuk weekend,
    Groetjes,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi! Goed idee, unieke stoeltjes worden het zo!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk!!!!
    Helemaal Made by M-style!!!
    Fijn weekend!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je er bent! Ik ben heel nieuwsgierig naar wat je ervan vindt. Laat je een berichtje achter? Ik waardeer het zeker.