donderdag 10 maart 2011

Dagdromen

Zal ik? Of toch maar niet? En hoe zal ik dan? Wat moet ik allemaal weten? En wat wil ik dan precies?

Zoveel vragen. Maar ook heel leuk om erover na te denken en een voorstelling te maken van hoe het zou kunnen zijn: een eigen webwinkel of bedrijfje.

Deze week bezorgde de postbode 2 pakjes bij mij. 2 boeken. Besteld door mijn lief zonder dat ik ervan wist. Dat is nog eens lief! Ik wist het al: de beste is bij mij. * BIG smile *

11 opmerkingen:

 1. Grappig! Toevallig heb ik Maak het! net terug gebracht naar de bieb. Zeer veel goede informatie vond ik, maar ik ben toch een beetje aan het twijfelen gebracht, omdat veel dames uit het boek hun winkel niet rendabel kunnen maken. Nog meer nadenken en piekeren!
  Veel leesplezier, want inspirerend is het zeker!
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goede keuze! Maar ze staan bij mij twijfel de twijfel toch nog steeds op mijn verlanglijstje. Ik ben benieuwd wat het bij jou wordt...ik blijf nog even dromen ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh dat is nog eens een superlieve lief!
  Ik zie je al helemaal stralen toen je de boekjes voor het eerst zag..Je weet hoe ik erover denk en met het support van het thuisfront zit het dus wel goed! ;)

  Liefs een fan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jep, die twijfel is er bij mij ook nog steeds! Laat je weten hoe de boeken zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach, wat lief!
  Een wijs gezegde: never let your fear stand in the way of your dreams.

  Ik heb een eigen bedrijf(je), ben zo zakelijk als een boterham met kaas (helemaal niet dus), scheet zeven kleuren stront toen ik jaren geleden begon, maar hé, ik doe het! En als ik het kan... Kun jij het zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oei, die twijfel, wat herkenbaar! "Maak het" heb ik gewonnen bij 101-woonideeën en is me min of meer in de schoot geworpen. Een erg leuk boek, mooi om te lezen hoe vrouwen voor hun passie gaan. Maar bij mij bracht het nog meer twijfel: ben ik wel 'fanatiek' genoeg, heb ik er wel voldoende tijd voor, wat als? Ik ben benieuwd wat jij ermee gaat doen, wens je veel succes enneh, zo'n lief moet je koesteren, die staat zeker achter je!
  Groetjes,
  Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is nogal eens een lief! Mijn complimenten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb hem ook, omdat er veel collega's van mij in staan, het is flink aanpoten in webshopland, en al denk (ook ik) dat je origineel bent...je bent 1 uit duizenden (niet somber bedoeld hoor ) een goede voorbereiding en passie voor het vak zijn altijd goed voor een goed begin!

  Succes met je keuze, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het boek "maak het" staat ook bij mij in de boekenkast. Ik heb er heel veel aan gehad en nog steeds. Ook ik heb een eigen webwinkel maar daarnaast werk ik ook gewoon halve dagen. Ik heb gewoon de sprong gewaagd ( na er jaren van te hebben gedroomd) en ik vind het onwijs leuk om te doen. Wel veel werk maar hier gaat mijn hart naar uit dus dan doe je het met plezier.

  Ik ben benieuwd.
  Succes met het nemen van je besluit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kom net (via Vlinspiratie) op je site. Mijn eerste reactie na het zien van enkele berichten was: waarom heb je in ieder geval nog geen Etsy shop? Dat is zo gemakkelijk aangemaakt en dan kan je al een beetje aan het verkopen proeven. Je maakt hele mooie dingen die er zeker uitspringen. Ik heb het boek ´Maak het´ ook, er borrelt wat maar weet nog niet wat. Jij bent al stappen verder! DOE HET! (Anderen adviseren is zo gemakkelijk..)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je er bent! Ik ben heel nieuwsgierig naar wat je ervan vindt. Laat je een berichtje achter? Ik waardeer het zeker.