maandag 31 januari 2011

Vast een beetje voorjaar


Doe mij maar mooi weer. Een weekje sneeuw en ijs in de kerstvakantie. Maar daarna weer een aangename temperatuur. En zon.

Ik kan daar zo naar uitkijken. Met je ogen dicht en je gezicht omhoog gericht. Genietend van de eerste zonnestralen in de tuin. En dan weten dat de zomer nog moet gaan beginnen. Dat je weet dat er nog zoveel zonnige momenten komen. Dat alles weer groen wordt. Dat je zonder jas naar buiten kunt. Dat je buiten kunt eten. Dat het lekker lang licht is. En dat de kinderen de hele dag buiten spelen en 's avonds zwart gekleurd in bad stappen. Zo heerlijk.

Maar zo ver zijn we nog niet. Voor nu haakte ik slingers met hartjes en bloemetjes. In grijs, wit en roze. De witte sierde het cadeautje van gisteren op. De andere twee zijn multifunctioneel. Een ketting, een kasthanger, een riempje. Het kan allemaal.

Nog meer te gaan. In allerlei kleurtjes.


7 opmerkingen:

  1. Wat een gave slingers, kan me voorstellen dat je daar erg blij van wordt! En volgens mij heb ik 't al eens gezegd, maar wat een knappe kinderen heb je toch. Echt beauties, allebei. (die haren van je dochter, wauww)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Altijd wanneer ik van die vrolijke haakslingers zie
    neem ik me voor om te gaan leren haken.
    Ik vind ze zo mooi!
    (trouwens ik heb nog steeds geen haaknaald aangeraakt,
    ben bang dat het niet aan mij besteed is)
    En inderdaad wat Ankie zegt,
    het haar van je dochter zo'n mooie kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh ja, en over lomo kun je hier wat korte uitleg lezen: http://www.dutchcowgirls.nl/media/3464 en dit is de officiële lomography-site: http://www.lomography.com/
    Het zijn analoge, relatief goedkope cameraatjes die dus met een ouderwets rolletje werken. Je weet niet echt van tevoren wat het effect gaat zijn, dat is altijd een verrassing. Je kunt er hele grappige foto's mee maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie vrolijke slingertjes. Ik wil ook ZON!!!
    maak maar wat zonnige ecolinewerken en laat die je dag opfleuren.

    Fijne dag,
    gr Siem (en Zo)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh ja leuk! Ik wou dat ik ook kon haken... heb het eigenlijk nog nooit geprobeerd, en iedereen lijkt het wel te kunnen...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. leuke slingers, heb je misschien hier ook een patroon van?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je. Ik heb geen patroon van de slinger, maar het is niet moeilijk. Als je ergens een patroontje van een hartje en een bloemetje hebt, dan ben je er eigenlijk al. Die verbind je met kettingen van lossen. Succes!

      Verwijderen

Wat leuk dat je er bent! Ik ben heel nieuwsgierig naar wat je ervan vindt. Laat je een berichtje achter? Ik waardeer het zeker.